Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mire elég a 2,5 millió beoltott? Tényleg oltásellenes az ellenzék? Miért nem akar csatlakozni Magyarország kormánya az Európai Ügyészséghez? – Nézze meg itt a kedd Témát!
Szegeden 2021. április 6. 18:13

Mire elég a 2,5 millió beoltott? Tényleg oltásellenes az ellenzék? Miért nem akar csatlakozni Magyarország kormánya az Európai Ügyészséghez? – Nézze meg itt a kedd Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

A Szeged.hu olvasóinak reméljük, nem kell már mondani, de azért elmondjuk a biztonság kedvéért: minden héten kedden és szerdán van egy remek hírháttérműsor testvérünk, a Szeged Televízió adásán, amiben a hét, a nap aktuális eseményeiről beszélgetnek meghívott vendégek Balogh Judittal, a csatorna hírigazgatójával. Az adás beszélgetéseiről a Szeged.hu-n rendszeresen cikkeket közlünk, de aki élőben is szeretné megnézni a műsort, annak még tévére sincsen szüksége, hiszen a Szeged Televízió és a Szeged.hu Facebook-oldalain is lehet nézni az adást, sőt, ide, a Szeged.hu-ra is mindig kirakjuk valós időben. Jó, nem? Szerintük de.

A Téma mai adásában ezek lesznek a témák:

  • Ma elértük 2,5 milliós átoltottságot, de mire elég ez? Egy biztos, az embereknek már nagyon elege van a bezártságból. Hogyan lehet; vagy hogyan szabadna egyszerre nyitni és közben megakadályozni, hogy még tovább terjedjen a járvány, erről beszélgetünk Boldogkői Zsolt molekuláris biológussal.
  • Oltásellenes az ellenzék erről már egy kampányvideót is készített a kormány. Csakhogy mindezt akkor, amikor éppen közösen kampányol az összes ellenzéki párt az oltás mellett. Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselővel beszélgetünk.
  • 100 milliárd forintot is nyerhettek a kormányhoz köthető cégek a járványbeszerzéseken. Ligeti Miklóssal a Transparency International jogi igazgatójával és Ragány Zoltán szegedi ügyvéddel beszélgetünk arról, miért is nem akar csatlakozni az Európai Ügyészéghez Magyarország.

Itt a teljes adás!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit betegség Boldogkői Zsolt covid-19 ellenzék ellenzéki összefogás Európai Ügyészség fertőzés járvány járványkezelés kínai vakcina koronavírus Ligeti Miklós oltás oltásellenesség Orbán Viktor Orbán-kormány Ragány Zoltán Szeged Televízió Téma tévé Transparency International Magyarország tv Ujhelyi István vakcina vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés