Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mielőtt a Fidesz Szegeden is elkezdené a baloldali oltásellenességes hazugságkampányt, itt egy lista, ami segít abban, hogy miért ne szólaljanak meg ebben a témában
Szegeden 2021. április 6. 14:14

Mielőtt a Fidesz Szegeden is elkezdené a baloldali oltásellenességes hazugságkampányt, itt egy lista, ami segít abban, hogy miért ne szólaljanak meg ebben a témában

Mást sem harsog a Fidesz és a médiája csak azt, hogy a baloldali pártok oltásellenesek. Holott ez egész egyszerűen nem igaz, és ha van valaki, akit egyáltalán nem lehet az oltásellenességgel vádolni, az Szeged polgármestere.

Hirdetés

Nincs ezekben a napokban olyan fideszes megszólalás, hogy valahogyan ne fűznék bele a megszólaló szövegébe azt a nyilvánváló hazugságot, hogy a baloldal oltásellenes. Ezt unták meg az ellenzéki pártok, amikor közös videót készítettek arról, hogy mindenki kaphassa meg az oltást, mindenki oltassa be magát.

Ennek ellenére a jobboldal legújabb Soros jellegű tematikája az oltásellenesség. És ahogy minden korábbi papagájkampány fentről kezdve, szép lassan szivárog le a Fideszen és csatolt szervein keresztül, úgy várható az is, hogy előbb-utóbb települési szinten is megjelenik egy effajta hazugság.

Csakhogy ezt Szegeden nem lehetne megcsinálni, és nem azért, mert a szegedi Fidesz béna.

Hanem azért, mert Botka László, Szeged polgármestere egyike azon politikusoknak, aki rendszeresen arra buzdít a Facebook-oldalán is, hogy mindenki regisztráljon, mindenki vegye fel a védőoltást. Íme egy kisebb gyűjtés erről:

2020. október 19.

2020. november 12.

2020. december 30.

január 8.

február 6.

március 4.

Bónusz: január 19-én Karikó Katalint jelölte Szeged város idei díszpolgárának Botka László polgármester. Az Amerikában élő professzor – akinek az első és legmodernebb koronavírus-vakcinát köszönhetjük – elfogadta a felkérést, és személyesen veszi majd át a kitüntetést.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Fidesz járvány KDNP koronavírus oltásellenesség pandémia vakcina védőoltás világjárvány BioNTech Pfizer
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés