Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. április 3. 12:46

Orbán Viktor: Aki behívót kap, föltétlenül menjen el és vegye fel az oltást!

A miniszterelnök szereti a katonai retorikát és hasonlatokat. Hiába van nagyszombat, ma 83 ezer oltás beadása a cél.

Hirdetés

Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatott Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, György István és Latorcai Csaba államtitkárok, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató vett részt.

A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában azt mondta: bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell. Minden beoltás életet menthet – emelte ki a miniszterelnök. Mint mondta, hálás a háziorvosoknak, a kórházi orvosoknak és az ápolónőknek, hogy húsvét ünnepén is vállalták a munkát.

Orbán Viktor azt kérte, aki ezekre a napokra kap behívót feltétlenül menjen el, és vegye föl az oltást. Hozzátette: ma reggelre Magyarországon elértük a 2 millió 235 ezer 731 beoltottat.

„Mi is dolgozunk, az operatív törzs is dolgozik. És a ma reggel eltervezett munka szerint a mai napon be fogunk oltani további 83 ezer embert”

– mondta a miniszterelnök.

Aki kíváncsi az húsvét hétvégéjén is fáradhatatlanul, feltűrt ingujjban dolgozó Orbán Viktorra 47 másodpercben, az feltétlenül nézze meg a miniszterelnök Facebook-videóját:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: betegség covid-19 fertőzés húsvét járvány járványkezelés Jenei Zoltán koronavírus miniszterelnök oltás oltóanyag operatív törzs Orbán Viktor Orbán-kormány Pintér Sándor Rogán Antal vakcina vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés