Hirdetés
Hirdetés
 • Kezdőlap
 • Hírek
 • Szegeden
 • Garai Szakács László: Itt a kampány – a kettős mérce örökös bajnokai, a csúsztatás, a sejtetés, a hazudozás szegedi szinonimái, azaz a Szegedma újra kóstolgat
Szegeden 2021. április 1. 20:44

Garai Szakács László: Itt a kampány – a kettős mérce örökös bajnokai, a csúsztatás, a sejtetés, a hazudozás szegedi szinonimái, azaz a Szegedma újra kóstolgat

Úgy nem lehet rendesen cicaharcolni, hogy sosem szólok vissza, épp ezért megteszem. VÉLEMÉNY

Hirdetés

Van abban valami bájos és érdekes, amikor több mint kétszáz újsággal, több százmilliárd forintból kitömött Fidesz-média azon kesereg Szegeden, hogy milyen rossz neki.

Kedves Szegedma, próbáltok úgy tenni mintha egy elnyomott kisebbség lennétek, aki harcot vív a hatalommal szemben. De ezzel szemben az igazság az, hogy ti vagytok a hatalom, ki se láttok a Fideszből, hiszen annak a részei vagytok.

Most is velem foglalkoztok, ahelyett, hogy tennétek ti is valamit azért, hogy változzon a helyzet, hogy legyen érdemi tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan.

 • Az a dühítő és felháborító, ami és ahogy folyik a kórházakban a covid-osztályokon,
 • az a dühítő és felháborító, hogy ezekről valójában semmit nem tudunk,
 • azért mert már nem sokban különbözik a mi demokráciánk az oroszországi, a kínai állapotoktól és ez dühítő és felháborító
 • és dühítő és felháborító, hogy akkora csicskák vagytok, hogy ezt szeretitek, élvezitek, tapicskoltok benne,
 • dühítő és felháborító, hogy a koronavírussal kapcsolatos érdemi tájékoztatás helyett ti, pártpolitikai megrendeléseket teljesítve, az észrevétlenül elkezdődött választási kampányban, azt találgatjátok, hogy a polgármester fertőzte le a koronavírussal Dobrev Klárát vagy fordítva, pedig az lassan egy hónapja tudható, hogy a polgármester nem koronavírusos, nem kapta el Dobrev Klárától a betegséget.

Azaz megy ész nélkül a pattogás, dobálóztok olyan kifejezésekkel, hogy közszolgálatiság meg hasonlók.

Most akkor lehet megint pronyózni. De amíg nem adjátok át tényleg a Ságvári-díjat, addig lehet, inkább hallgatni kellene. Vagy azért ordítozni, hogy a pártközpontotokban miért gondolják úgy, hogy az jelenti a (hiteles) tájékoztatást, amit megengednek ott maguknak. Ja és azt kellene még ennek kapcsán fölfogni nektek is, meg mindenki másnak is a ti oldalatokon egészen a törzsfőnökig, hogy

 • a koronavírus a fideszes szavazót is ugyanúgy meg tudja betegíteni,
 • a fideszes szavazó is ugyanúgy lélegeztetőgépre kerülhet és
 • a fideszes szavazó is ugyanúgy meghalhat azért, mert bármennyire is arról handabandáztok 0–24-ben, hogy minden rendben van az egészségügyben, valójában semmi nincs rendben.

Egy szemészorvos nem tudja kezelni rendesen a lélegeztetőgépet, a szakszemélyzet nem véletlenül tanulja ezt évekig az egyetemen. Ezek miatt kellene dühöngeni, meg ezek miatt kellene nektek is szakmányban véleménycikkeket gyártani és nyomasztani valódi kérdésekkel Orbán Viktort és sleppjét. Azaz magatokat is.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Garai Szakács László járvány jegyzet koronavírus pandémia Szegedma vélemény világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés