Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Hogyan ülhetünk majd ki egy vendéglátóhely teraszára tavasszal? Mit és miért tűr szótlanul Áder János? Mit gondol az iskolák április 19-ei nyitásáról Duda Ernő? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. március 30. 18:34 Forrás: Szeged Televízió

Hogyan ülhetünk majd ki egy vendéglátóhely teraszára tavasszal? Mit és miért tűr szótlanul Áder János? Mit gondol az iskolák április 19-ei nyitásáról Duda Ernő? – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés
Hirdetés

Minden kedden és szerdán este a híradó után, 19.30-tól Téma a Szeged Televízió műsorán.

A keddi Témában ezek a témák:

  • Akár már áprilisban nyithatnak a teraszok, de valószínűleg csak védettségi igazolvánnyal a kezünkben üldögélhetünk ott. Hogy lehet ezt majd megvalósítani a gyakorlatban és elég-e ez ahhoz, hogy bármennyire is újra indulhasson a gazdaság? Vendégek: Jakab Gusztáv szegedi vendéglátós és Dávid Ferenc, a DK gazdasági szakértője.
  • Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását – nem egy ellenzéki politikus nyilatkozta ezt, hanem egy Fidesz-alapítótag írta meg kendőzetlenül őszinte véleményét a Fidesz kormányzásáról a köztársasági elnöknek. Vendég: Kardos József.
  • Több virológus szerint is életveszélyes április 19-én megnyitni az oktatási intézményeket. Orbán Viktor szerint viszont 8-9 nap is elég a védettség kialakulásához. Mit szól ehhez Duda Ernő virológus?

A műsorvezető a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit.

Itt nézheti meg a teljes adást:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Áder János Balogh Judit Demokratikus Koalíció DK Duda Ernő Fidesz Garden Bistro&Beach Garden Stég hírháttér műsor Jakab Gusztáv járványkezelés Kardos József köztársasági elnök oltás oltóanyag Szeged Televízió Téma vakcina vakcinaigazolás vendéglátás virológus

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés