Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Hogyan ülhetünk majd ki egy vendéglátóhely teraszára tavasszal? Mit és miért tűr szótlanul Áder János? Mit gondol az iskolák április 19-ei nyitásáról Duda Ernő? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. március 30. 18:34 Forrás: Szeged Televízió

Hogyan ülhetünk majd ki egy vendéglátóhely teraszára tavasszal? Mit és miért tűr szótlanul Áder János? Mit gondol az iskolák április 19-ei nyitásáról Duda Ernő? – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Minden kedden és szerdán este a híradó után, 19.30-tól Téma a Szeged Televízió műsorán.

A keddi Témában ezek a témák:

  • Akár már áprilisban nyithatnak a teraszok, de valószínűleg csak védettségi igazolvánnyal a kezünkben üldögélhetünk ott. Hogy lehet ezt majd megvalósítani a gyakorlatban és elég-e ez ahhoz, hogy bármennyire is újra indulhasson a gazdaság? Vendégek: Jakab Gusztáv szegedi vendéglátós és Dávid Ferenc, a DK gazdasági szakértője.
  • Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását – nem egy ellenzéki politikus nyilatkozta ezt, hanem egy Fidesz-alapítótag írta meg kendőzetlenül őszinte véleményét a Fidesz kormányzásáról a köztársasági elnöknek. Vendég: Kardos József.
  • Több virológus szerint is életveszélyes április 19-én megnyitni az oktatási intézményeket. Orbán Viktor szerint viszont 8-9 nap is elég a védettség kialakulásához. Mit szól ehhez Duda Ernő virológus?

A műsorvezető a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit.

Itt nézheti meg a teljes adást:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Áder János Balogh Judit Demokratikus Koalíció DK Duda Ernő Fidesz Garden Bistro&Beach Garden Stég hírháttér műsor Jakab Gusztáv járványkezelés Kardos József köztársasági elnök oltás oltóanyag Szeged Televízió Téma vakcina vakcinaigazolás vendéglátás virológus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés