Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. március 29. 14:32 Forrás: 444.hu, Hír Televízió

Kásler Miklós szerint meg sem rendült a magyar egészségügy a járványban

Azt nehezményezi az emberi erőforrások minisztere, hogy a regnálása alatt minden nap arról beszél az ellenzék: összeomlott a magyar egészségügy. Pedig szerinte meg sem rendült.

Hirdetés

„A miniszterségem minden napján a magyar egészségügy megbukott. Meg se rendültünk. Lombardia összeomlott, más nagy nyugati rendszerek kollabáltak (élő szervezet hirtelen összeomlik, összeroppan, elájul, összeesik, összeroskad), Magyarországon ez nem fordult elő, és nagyon úgy néz ki, nem is fog” – magyarázta Kásler.

Az emberi erőforrások miniszterének valószínűleg hamarosan „legendássá” váló megjegyzését a 444.hu vette észre.

Eközben az 1 millió főre vetített halálozások az elmúlt hetekben így alakultak:

Úgy látszik, hogy a Fidesz és a kormány kríziskommunikációja most a meglévő szavazótábor egyben tartására koncentrál, akkor szoktak ennyire mást kommunikálni a valósághoz képest. Ilyenkor fordul elő, hogy a Kossuth Rádióban, a Pesti Srácokon, az M1-en, a Hír Televízióban és a Magyar Nemzetben sorra jelennek meg a párhuzamos valóságokat bizonygató megnyilvánulások. Nyilván érzékelik, hogy az eddig hűséges szavazók is elbizonytalanodtak a kormány egészségügyi politikájában, a járványkezelésben. Másra nem tudunk gondolni, csak erre.

Z

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt egészségügy Emberi Erőforrások Minisztériuma Kásler Miklós
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés