Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. március 29. 07:28

Hazugságvizsgálóra kötötték Fekete-Győr Andrást

A Momentum miniszterelnök-jelöltje önként vetette alá magát a vizsgálatnak.

Hirdetés

Fekete-Győr Andrástól megkérdezték például, hogy kapott-e valaha anyagi támogatást Soros Györgytől vagy valamelyik szervezetétől. A válasz nem, a poligráf nem jelzett hazugságot.

Arra sem jelzett a gép, amikor arra kérdeztek rá, hogy a budapesti olimpia ellen külföldi megbízásból gyűjtöttek-e aláírást.

Fekete-Győr nemmel válaszolt arra a kérdésre is, hogy kaptak-e pénzt mások nézeteinek népszerűsítéséért. A gép itt sem jelzett hazugságot.

Az is kiderült, hogy a Momentum elnöke nem titkol olyasmit a múltjából, ami összeegyeztethetetlen a miniszterelnök-jelöltségével, és soha nem kaptak utasítást Gyurcsány Ferenctől. Legalábbis a gép adatai szerint.

Azt is megkérdezték a Momentum elnökétől, hogy csak kampányfogás-e az elszámoltatási tervük. Nemmel válaszolt, a gép nem jelzett.

Fekete-Győr András egyúttal kihívta Orbán Viktort egy hazugságvizsgálatra.

A videó egyszerre ötletes és szomorú is, hiszen a magyar közélet lenyomata. Mostanra ugyanis – Gyurcsány Ferenc mellet – Fekete-Győr András és a Momentum lett a NER legnagyobb ellensége, de míg előbbi karaktergyilkossága többszörösen is megtörtént már (volt benne persze némi önsegédlet is), addig Fekete-Győréké folyamatban van. Ilyen körülmények között, a NER-propaganda válogatott vádjai (Soros embere; külföldről fizetett ügynök; Gyurcsány bábja) közepette jutott oda Fekete-Győr, hogy csinál egy poligráf-vizsgálatot. Egy normális európai országban, egy jogállamban, ahol az állami propaganda nem akar eltiporni a véleménykülönbség és a puszta lét miatt, erre semmi szükség nem lenne. De Magyarország már évek óta nem egy normális európai ország, és nem is jogállam. Ezzel együtt mindenki eldöntheti, hogy mit gondol a Fekete-Győr-féle hazugságvizsgálatról.

Z

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fekete-Győr András Momentum hazugságvizsgálat poligráf videó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés