Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Presserék legendás dalával köszöntik a színházi világnapot: Király Leventével Szól a rádió a Szegedi Nemzeti Színházból
Művház 2021. március 27. 08:56

Presserék legendás dalával köszöntik a színházi világnapot: Király Leventével Szól a rádió a Szegedi Nemzeti Színházból

A színházi világnap alkalmából a Szegedi Nemzeti Színház operatagozata feldolgozta az LGT legendás dalát, a Szól a rádiót. A Horgas Ádám rendezte kisfilmben a kórus, a színház énekesei és a tánckar együtt járják be a Nagyszínház épületét. A klip főszereplője, Király Levente, a Nemzet Színésze.

Hirdetés

Egy éve, hogy a színházakban – néhány estét leszámítva – a járvány miatt nem gördülhetett fel a függöny.

A társulat énekesei, táncosai most megelevenedett álomképek segítségével járják végig, táncolják körbe szeretett színházuk épületét, megidézik, milyen volt és milyen lesz újra készülni az öltözőben, felállni a a színpadra, ha végre ismét felgördülhet a függöny.

(fotók: Szabó Luca)

Az örökzöld dalhoz készült klipet a Szegedi Nemzeti Színház főrendezője, Horgas Ádám rendezte.

A nagyszabású produkciót, amelynek létrejöttéért több mint félszázan dolgoztak, több napon keresztül forgatták, és az épület szinte minden szegletét bejárták a film készítői.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Nemzeti Színház színházi világnap Horgas Ádám Király Levente Szól a rádió... videoklip járvány koronavírus pandémia színház világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés