Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. március 26. 14:33

Verseket, novellákat és történeteket várnak a megye rendőrei

Versíró és novella pályázatot hirdet a megyei rendőr-főkapitányság. A balesetek csökkentése és a gyermekbalesetek megelőzése céljából rímekbe szedett alkotásokat, a bűnmegelőzés témakörében pedig meséket, novellákat és történeteket várnak.

Hirdetés

Versek a biztonságért

A balesetek csökkentése és a gyermekbalesetek megelőzése céljából „Biztonságban az iskoláig” címmel versíró pályázatot hirdet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottsága.

A rendőrök áprilisban az általános iskolák felsőseitől várják a biztonságos, szabályos közlekedést bemutató verseket.

A szervezők külön kategóriában díjazzák azokat a pályázókat, akik költeményüket videó formában, vagy megzenésítve küldik be. A legsikeresebb pályaművekből elektronikus verseskötetet készítenek, amelyet a rendőrség honlapjain tesznek közzé.

Beadási határidő: április 30.

Történetek a virtuális valóság veszélyeiről

A bűnmegelőzés napja alkalmából „Valóság és/vagy virtualitás?” címmel hirdet történetíró pályázatot a bűnmegelőzési osztály. A legkisebbektől mesét, az idősebbektől történetet várnak.

A kiírás szerint a gyerekek arra kereshetik a választ, hogy hogyan befolyásolják az emberek életét az újabb kommunikációs technológiák, illetve a számítógépes környezet által létrehozott virtuális valóság.

Pályázni – korhatártól függetlenül – kizárólag saját alkotással lehet. A legjobbnak ítélt írásokat korosztályonként értékelik a szervezők, a győztesekre értékes nyeremények várnak.

Beadási határidő: április 18.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alkotói pályázat Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság novellaíró pályázat rendőrség vers
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés