Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Péntek reggel dől el, hogy mikor nyithatnak ki a jelenleg bezárt üzletek; az Anna fürdő gyógytornászain is vezényelhetők a Covid-osztályokra – Szegedi Híradó, 2021. március 25-én!
Szegeden 2021. március 25. 19:01 Forrás: Szeged Televízió

Péntek reggel dől el, hogy mikor nyithatnak ki a jelenleg bezárt üzletek; az Anna fürdő gyógytornászain is vezényelhetők a Covid-osztályokra – Szegedi Híradó, 2021. március 25-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • A Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara vezetői személyesen tárgyaltak Orbán Viktorral arról, hogyan lehetne segíteni a szektorban működő vállalkozásokat. Javaslatuk szerint a boltok nyitvatartását egységesen kellene szabályozni. Minden üzlethelyiségben és szolgáltatási térben 10 négyzetméterenként egy vásárló vagy vendég tartózkodhatna. A húsvét előtti időszakban viszont emiatt hosszú sorok alakulhatnak ki a boltok előtt. Azt, hogy az operatív törzs hogyan dönt a kérdésben, valószínűleg a miniszterelnök jelenti be szokásos péntek reggeli rádióinterjújában.
  • Mostantól akár az Anna Fürdő gyógytornászait is berendelhetik kórházi munkára, ugyanúgy, mint azokat a háziorvosokat, akiknek olyan szakvizsgájuk van, amely alkalmassá teheti őket a koronavírusos betegek ellátására. Egy kedden megjelent kormányrendelet értelmében az önkormányzati fenntartású járóbeteg-szakellátó intézetben dolgozókat, így az Anna Fürdő munkatársait is kirendelhetik Covid-osztályokra.
  • A járvány egyik legnagyobb vesztesei az utazási irodák. Bár az áprilisra tervezett utakat már le kellett mondani, a május is bizonytalan, de a cégek szerint júniustól beindul az élet. A foglalási kedv persze elmarad a korábbitól, és már most látszik, hogy a belföld idén is preferált lesz.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés