Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Karanténfilmet készített a Pinceszínház egy holokauszt-túlélő nő életéről, amit a digitális színháztermükben mutatnak be
Művház 2021. március 25. 15:46

Karanténfilmet készített a Pinceszínház egy holokauszt-túlélő nő életéről, amit a digitális színháztermükben mutatnak be

A színház 2010-ben, a Mench Alapítvány felkérésére vitte színre Pierre Diener könyvét egy holokauszt-túlélő nő életéről és szenvedéséről. A társulat a karantén idején ezt filmesítette meg. A kisfilmet most 24 óráig teszik ingyenesen elérhetővé digitális színháztermükben.

Hirdetés

Rendhagyó műsorszámmal jelentkezik a Szegedi Pinceszínház digitális színházterme március 27-én, szombaton este fél 8-tól: színházi előadás helyett ezúttal egy filmet láthatnak a nézők.

A társulat egy korábbi bemutatóját filmesítette meg Kancsár Orsolya és Varga Bálint.

A színház 2010-ben, a Mench Alapítvány felkérésére vitte színre Pierre Diener könyvét egy holokauszt-túlélő nő életéről és szenvedéséről.

Az elementáris erejű történetet csak az otthoni munkavégzés során rendelkezésre álló eszközökkel, tavaly májusban, a karantén idején ültették át filmre az alkotók.

A monodrámáról forgatott kisfilm 24 órán keresztül lesz elérhető ingyenesen, a Szegedi Pinceszínház digitális színháztermében március 27-én 19 óra 30 perctől március 28-án 19 óra 30 percig. A darab főszereplője Kancsár Orsolya, a film vágója pedig Varga Bálint.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bemutató film Kancsár Orsolya programajánló Szegedi Pinceszínház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés