Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Kiskorú lányt is prostitúcióra kényszerített a hódmezővásárhelyi család – videón a rajtaütés
Kék hírek 2021. március 25. 10:05

Kiskorú lányt is prostitúcióra kényszerített a hódmezővásárhelyi család – videón a rajtaütés

Egyelőre öt sértettről tudni. A szexuális kizsákmányolásból a család az évek alatt közel 20 millió forintot keresett.

Hirdetés

A nyomozók 2016 és 2019 közötti eseteket tártak föl: egy anya két gyerekével együtt erőszakkal és fenyegetéssel kényszerített prostitúcióra nőket, köztük kiskorú lányt is. A szexuális szolgáltatásokért kapott pénzt elvették, a gyanúsítottak abból éltek.

A rendőrség közleménye szerint fiatal nőkkel általában a trió idősebb férfi tagja, K. A. vette fel a kapcsolatot. Közösségi oldalon keresztül ismerkedett meg a korábban már prostituáltként dolgozott lányokkal, majd szerelmi viszonyt alakított ki velük. Rávette őket, hogy pénzért árulják testüket, és azzal hitegette őket, hogyha ezt megteszik, akkor lesz elég pénzük, és házat meg kocsit tudnak venni. A beígért szebb jövő azonban soha nem jött el, a nők keresetét teljes egészében elvették, azt a család felélte. Többször előfordult, hogy K. A. megalázta és bántalmazta a lányokat, de olyan eset is volt, amikor éheztette vagy kábítószerrel bódította el őket. Hogy ne tudjanak segítséget kérni, még a telefonjaikat is elvette tőlük, így a szeretteikkel sem tudtak beszélni. A férfi édesanyja, F. K., illetve annak másik fia, az elkövetéskor még fiatalkorú K. D. általában a szexuális hirdetések regisztrációját és kezelését végezte, valamint a lányok szállítása volt a feladatuk.          

A rendőrök, nyomozók és határrendészek március 23-án, reggel fogták el őket. A trió elfogását követően kutatást tartottak a családtagok két hódmezővásárhelyi és egy sándorfalvai lakcímén. Ennek során a bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható eszközök mellett hét millió forint értékben foglaltak le aranyékszert, használati cikkeket, készpénzt, illetve zárolt üzletrészeket.

Mindhármójukat emberkereskedelem bűntettével és további bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg, majd bűnügyi őrizetbe vette őket, és kezdeményezte letartóztatásukat.

Az emberkereskedelem öt évtől tíz évig, illetve öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hódmezővásárhely prostitúció rendőrség emberkereskedelem prostitúcióra kényszerítés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés