Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Július végéig tart a Fussunk Tokióig akció: több mint 12 ezer kilométert kell teljesíteniük a szegedieknek a sikerhez
Szegeden 2021. március 24. 13:00

Július végéig tart a Fussunk Tokióig akció: több mint 12 ezer kilométert kell teljesíteniük a szegedieknek a sikerhez

A Fussunk Tokióba játékkal a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szeretné megmutatni a magyar sportolóknak, hogy bár fizikálisan nem lehetünk ott a megmérettetéseiken szurkolni, lélekben mi is velük tartunk az olimpiára. Az akcióra már lehet regisztrálni.

Hirdetés

Mindegy, hogy valaki csak elvétve fut, vagy naponta legyűri a félmaratont, mert minden megtett kilométer számít: július 23-ig, 124 nap alatt összesen 12 ezer 29 kilométert kell közösen lefutniuk a szegedieknek, ezért szervezők az alkalmi futókra is számítanak.

A nevezéshez nem kell mást tenni, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot, majd minden futás alkalmával beküldeni a marketing@szegedsport.hu e-mail címre az aktivitásmérő – Endomondo, Strava, Runtustic, Polar, Garmin, stb. – képernyőfotóját, amelyen látszik a név, a futás dátuma és a megtett táv.

Hogy fenntartsák motivációt, minden hónapban három, egyenként 5 ezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolnak ki az előző hónap játékosai között, a játék végén pedig az összességében legtöbb kilométert gyűjtő női és férfi játékosokat díjazzák egy-egy tíz alkalmas, hétvégén is érvényes bérlettel a Tiszavirág Sportuszodába, Szeged új fürdőkomplexumába.

Aki megismerte a részleteket a részvételi- és játékszabályzatból, már regisztrálhat is!

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. Facebook-oldalán pedig rendszeresen hírt adnak arról, hol tart az akció, aktuálisan ki a legeredményesebb futó és egyéb érdekességekről is.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: akció futás olimpia Szegedi Sport és Fürdők Kft. Tokió
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés