Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. március 24. 10:20

Ott tartunk, hogy a NER-vállalkozók maguknak osztogatnak megbízásokat, közpénzből

Tökéletes NER-körforgást fedeztek fel Keszthelyen, zárt rendszerben forgatja egymás között a pénzt Tiborcz István üzleti köre.

Hirdetés

A 24.hu az mfor.hu-ra hivatkozva számolt be róla, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség 3,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ítélt oda a keszthelyi Helikon Hotel felújítására – a szállodát korábban a Mészáros Lőrinc féle Hunguest Hotels működtette. A bőkezű állami támogatást egy győri cég, a Pannon Tessera Hospitals Zrt. nyerte, ők a munkát a West Hungária Bau Kft.-vel (WHB) végeztetik el.

A WHB Paár Attila építőipari vállalkozása, aki mellesleg Tiborcz István közeli üzlettársa. Ráadásul Paárnak a egészen a közelmúltig többségi tulajdonosa volt a Pannon Tessera Hospitals Zrt.-t birtokló cégnek is.

A lap szerint tehát Keszthelyen kialakult a tökéletes NER-körforgás: Paár Attila volt cége megbízta Paár Attila jelenlegi cégét, hogy 3,9 milliárd forint állami támogatásból újítsa fel a Helikon Hotelt.

A 24.hu arra is emlékeztet, hogy Tiborcz István üzleti körébe tartozó vállalkozók hasonló módszerrel forgatták egymás között a közpénzt a bodajki kastély felújításakor is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: állami támogatás építőipar kastélyfelújítás Keszthely közpénz Magyar Turisztikai Ügynökség NER Paár Attila Tiborcz István

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés