Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Negatív rekord negatív rekord hátán, tombol a járvány, új vakcinák jöttek, de rengeteg ápoló hiányzik az egészségügyből, Jakab Péter viszont valamiért az élre tört – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. március 23. 17:58

Negatív rekord negatív rekord hátán, tombol a járvány, új vakcinák jöttek, de rengeteg ápoló hiányzik az egészségügyből, Jakab Péter viszont valamiért az élre tört – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Kedden és szerdán esténkén szokás szerint Téma a Szeged Televízió adásán, közvetlenül az esti híradó után.

A keddi Téma témái és vendégei:

  • Soha nem haltak még meg ennyien, egy nap alatt 252-en vesztették életüket a koronavírus járványban. Mire lehet számítani a következő hetekben és mit gondol a két új vakcináról Rusvai Miklós virológus?
  • Miközben soha ekkora leterheltség nem volt még a kórházakon és egyre több osztály áll le, hogy a covidosokat fogadhassák, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szerint 9 ezer ápoló hiányzik a rendszerből. Vendég: Irinyi Tamás, a kamara megyei elnöke.
  • Elsőként mérték az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek között a legnépszerűbbnek Jakab Pétert, a Jobbik elnökét. Mi lehet ennek a hátterében Závecz Tibor, a Závecz Research igazgatója szerint?

A műsorvezető a csatorna hírigazgatója, Balogh Judit.

Frissítés! A teljes adást itt nézheti meg:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit betegség covid-19 egészségügy egészségügyi szakdolgozó hírháttér műsor Irinyi Tamás Jakab Péter járvány járványkezelés Jobbik koronavírus közvélemény-kutatás Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara miniszterelnök-jelölt oltás oltóanyag Orbán-kormány Rusvai Miklós Szeged Televízió Téma vakcina Závecz Research Závecz Tibor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés