Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. március 18. 11:19

Hadházy Ákos: Mészáros Lőrinc festhette nemzeti színűre a Burdzs Kalifát

Folytatódik a NER magángép hétvégi kiruccanásának felderítése.

Hirdetés

Frissítés: A dubaji Burdzs Kalifa (Burj Khalifa) felhőkarcoló nemzeti ünnepi megvilágítását az abu-dzabi magyar külképviselet hivatalos jegyzék útján kérte az Egyesült Arab Emírségek külügyminisztériumától, és az nem került pénzbe – válaszolta a Telex kérdésére a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Korábban írtuk

Szerdán mi is megírtuk, hogy a nyilvánosságra hozott utaslista alapján Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea repülhettek a hétvégén Dubajba a NER kedvenc, OE-LEM lajstromjelű magángépével. A hazatérésről videófelvétel is készült, ami alátámasztja ezeket az értesüléseket.

Hadházy Ákos most újabb részleteket közölt a Facebook-oldalán: a Bombardier Global 6000 típusú luxusrepülőgép óránként hárommillió forintért bérelhető ki, vagyis az oda-vissza tíz órás út Dubajba összesen harmincmillióba kerülhetett.

A független képviselő annak a lehetőségét is felveti, hogy Mészáros Lőrinc volt az, aki nemzeti színű kivilágítást rendelt a világ legmagasabb épületére, a Burdzs Kalifára, március 15. alkalmából.

Ezt ugyanis bárki megrendelheti, épp egy repülőút áráért, vagyis harmincmillió forintért.

Hadházy utal arra is a bejegyzésében, hogy Mészáros Lőrinc főként közpénzből gyűjthette össze mesés vagyonát, ezért tartja felháborítónak azt, hogy

személyenként 15 millió forintot repültek el a hétvégén, ezért egy átlagos magyar körülbelül hét évig dolgozik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dubaj luxus luxusrepülő március 15. Mészáros Lőrinc NER OE-LEM repülő utazás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés