Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. március 17. 14:32

Tartalékosan áll ki a Szeged a veszprémi rangadóra

A MOL-Pick Szeged rendkívül tartalékos összeállításban áll ki a Telekom Veszprém otthonában sorra kerülő rangadóra a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.

Hirdetés

A szegedi klub honlapjának szerdai beszámolója szerint Luka Stepancic, Nik Henigman, Borut Mackovsek, Bánhidi Bence, Kecskés Dániel és Stanislav Kaspárek sérült, Bodó Richárd, Bogdan Radivojevic, Joan Canellas és Martin Stranovsky koronavírusos volt a közelmúltban, és Rosta Miklós is betegséggel küszködik, de neki negatívak a tesztjeik.

A felnőtt keret tagjai közül jelenleg Mikler Roland, Mirko Alilovic, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber és Mario Sostaric áll Marko Krivokapic másodedző rendelkezésére. Juan Carlos Pastor vezetőedző a koronavírus-fertőzését követően már elhagyhatja a karantént, de ameddig nincs negatív teszteredménye, nem térhet vissza a csapat mellé.

A szegediek kérelmezték a Magyar Kézilabda Szövetségnél, hogy a csapatok idény közben igazolhassanak játékosokat, de a klubok többségének elutasítása miatt ezt a segítséget nem engedélyezték. A szakmai stáb így fiatalokkal tölti fel a keretet a vasárnap 18 órakor kezdődő meccsre.

A Veszprém sikerével szinte biztossá válna, hogy az idény végén a címvédő játszhatná otthon a bajnoki döntő visszavágóját, ugyanis a dunántúliaknak - a győzelmeiken kívül - jelenleg egy döntetlenjük, a szegedieknek viszont két vereségük van.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda MOL-Pick Szeged rangadó Telekom Veszprém
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés