Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szegeden rendben zajlott az oltás a hétvégén; nem mindenkinek jár az ingyen internet a tanuláshoz, tanításhoz – Szegedi Híradó, 2021. március 16-án!
Szegeden 2021. március 16. 18:59 Forrás: Szeged Televízió

Szegeden rendben zajlott az oltás a hétvégén; nem mindenkinek jár az ingyen internet a tanuláshoz, tanításhoz – Szegedi Híradó, 2021. március 16-án!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Hétfőn délután sorban álltak az emberek a védőoltásért a Vasas Szent Péter utcai rendelő előtt, de 5–10 perces várakozás után mindenki bejutott az oltópontra. A hétvégén viszont még ennyi várakozás sem volt, zökkenőmentesen zajlott az oltási sorozat a szegedi rendelőintézetekben. Egyik helyen a hatvan év felettieket várták, a másik intézményben a 80 évnél idősebbeket oltották be. A MÁV-rendelőben a lakosságon kívül a rendvédelemben dolgozók kapták meg a koronavírus elleni védőoltást.
  • Hiába a kormányrendelet, nem mindenki tudja igénybe venni a márciusi ingyen internetet. A szolgáltatók egy része minden további nélkül jóváírja ezt az egy hónapot, de bizonyos társaságok elutasítják az ügyfeleket, mondván ez nekik túl nagy bevételkiesést okoz. Az egyik szolgáltató például a kormány bejelentését követően mindössze négy napot adott ügyfeleinek arra, hogy beadják igényüket.
  • Tarolt a hétvégi rövidpályás gyorskorcsolya országos bajnokágon Jászapáti Petra. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület válogatott klasszisa minden egyéni számban, így természetesen összetettben is aranyérmes lett. A 22 éves Jászapáti tagja volt a szegedi női váltónak is, akik szintén elsőként értek célba.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés