Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma kedden: érzi már a hatalmas bérrobbanást? Ha kapott oltást, meddig kellett várnia az oltóponton? Elismeri végre a kormány, hogy egy iskola gócpontja is lehet a koronavírusnak?
Szegeden 2021. március 16. 18:51 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: érzi már a hatalmas bérrobbanást? Ha kapott oltást, meddig kellett várnia az oltóponton? Elismeri végre a kormány, hogy egy iskola gócpontja is lehet a koronavírusnak?

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal Z. Kárpát Dániel, Falus Ferenc és Szaszák Csaba lesz a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit.

Hirdetés

Az adás témái:

  • A kormány évek óta hatalmas béremelésekről, sőt, bérrobbanásról beszél, de a magyar átlagbér továbbra is sereghajtó Európában. Miközben a kormány továbbra is vadászati kiállításra, stadionokra és sportrendezvényekre költ a legszívesebben, mi marad a munkavállalók zsebében? Z. Kárpát Dániellel beszélgetünk.
  • Kígyózó sorok az oltópontok előtt, tömegek az oltópontokon, zavar a háziorvosoknak kiküldött oltási listákon, beoltatlan krónikus betegek helyett egyre több a beoltott egészséges fiatal – mit kellene másként csinálni az oltási tervben? Falus Ferenc korábbi tisztifőorvost kérdezzük.
  • Még mindig nem hajlandók a tanárokat előre venni az oltási sorban, pedig április 7-én visszatérnek az iskolába a diákok és a tanárok. Elismeri végre a kormány, hogy az iskolák lehetséges gócpontok? Miért nem akarják beoltatni a tanárokat? Szaszák Csabát, a Nemzeti Pedagóguskar elnökségi tagját várjuk a stúdióba.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Falus Ferenc járvány koronavírus pandémia Szeged Televízió Téma vakcina védőoltás világjárvány Nemzeti Pedagógus Kar Szaszák Csaba Z. Kárpát Dániel
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés