Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Csak szegedi gól született a meccsen: DEAC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–2 (1–1)
Ziccer 2021. március 14. 19:11

Csak szegedi gól született a meccsen: DEAC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–2 (1–1)

Az utolsó helyezett ellen lépett pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadéma Debrecenben. Végül is a vártnál jobban megizzadtak a szegediek, de hazahozták a három pontot.

Hirdetés

DEAC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–2 (1–1)
Nagyerdei Stadion, Debrecen, zárt kapuk mögött.
Vezette: Rúsz Márton (Berényi Ákos, Punyi Gyula)
DEAC: Zöldesi I. – Bényei B., Bereczki D., Kundrák N., Nagy Z., Sármány K. (Kiss B., 77.), Soltész J. (Sárosi N., 73.), Spitzmüller I., Szabó K., Székely D., Zachán P. Megbízott edző: Györky Gábor
Szeged-Csanád GA: Varga B. – Dobos Á. (Kővári R., 88.), Gajdos Zs. (Oláh G. , 71.), Germán T. (Kóródi N., 28.), Grumic M. (Gréczi M., 46.), Jovanovic A., Mohl D., Ódor M., Pejovic D., Simon Á., Szilvási P. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gól: Grumic (15.), Szilvási (28., öngól), Gajdos (64.)
Sárgalap: Varga (28.) illetve Soltész (52.), Székely (67.), Nagy Z. (73.)

 Nehéz helyzetben várták a debreceniek az összecsapást, mivel a játékosaik közül kilencen elkapták a koronavírust. Halasztást szerettek volna kérni, azonban a Szeged ebben nem ment bele. Az Akadémia győzni utazott a cívis városba és folytatni szerette volna győzelmi sorozatát, hisz az előző három bajnoki összecsapásos győztesen hagyta el a pályát.

Szeged kezdett veszélyesebben, Germán az 5. percben a sorfalba vágta a szabadrúgást. Tíz percre rá már gólnak örülhettek a vendégek, Grumics pár lépésből vágta a kapuba a szélről belőtt labdát. (0-1)

A 28. percben újabb szegedi gól született, de ennek nem örültek a vendégek, hisz egy kavarodás után Szilvási szerencsétlenül ért a labdához, amely a lábáról saját kapujába vágódott. (1-1)

A szünet előtt feltámadt a DEAC, de sem Kundrák, sem Bereczki nem talált a kapuba és maradt a döntetlen a félidőre.

A második félidőben sokáig nem forogtak veszélyben a kapuk, de a 64. percben Gajdos megszerezte a vezetést a Szegednek, nyolc méterről talált a hálóba. (1-2)

A mérkőzés végén, a 90. percben majdnem egyenlített a Debrecen, azonban Varga bravúrral védett és így meglett a sorrendben negyedik győzelem is.

Dragan Vukmir a mérkőzést követően elmondta, hogy ilyen mérkőzésre számított, mivel a DEAC egy sokat futó harcos csapat. "Örülök nagyon a győzelemnek, hiszen egy jól játszó ellenfelet tudtunk legyőzni." - tette hozzá.

Amennyiben akarja, akkor itt megnézheti a mérkőzést:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: DEAC labdarúgás Merkantil Bank Liga Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés