Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. március 12. 15:52 Forrás: MTI

A lengyelek idén nyáron nem engedik el Szitát a MOL-Pick Szegedhez

Tegnapi információk szerint Szegedre tart Szita Zoltán. Azonban csapata, lengyel Orlen Wisla Plock idén nyáron még nem engedi el a válogatott kézilabdázót.

Hirdetés

Még várni kell arra, hogy Szita Zoltán a MOL-Pick Szeged játékosa legyen. Ahogy tegnep az M4 Sport információi szerint mi is hírt adtunk róla a csapat nagyon szeretné megszerezni a játékost. Azonban a lengyel klub közösségi oldalának pénteki bejegyzése szerint a balátlövőre kulcsemberként számítanak a 2021/22-es szezonban is, ezért idén nyáron nem távozhat.

A 23 éves játékos októberben 2023-ig meghosszabbította szerződését Lengyelországban, és ebben szerepel egy záradék, amely szerint egy meghatározott összeg ellenében jövő nyáron kivásárolható lesz.

A 21-szeres válogatott Szita Zoltán korábban a Telekom Veszprémet és a Balatonfüredet erősítette, majd 2019-ben igazolt a Wisla Plockhoz.

Az M4 Sport honlapja csütörtökön azt írta, hogy a MOL-Pick Szeged már megegyezett a lengyel klubbal és a játékossal is, és legkésőbb jövő nyáron csatlakozik a magyar csapathoz.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda igazolás MOL-Pick Szeged Szita Zoltán kézilabda Wisła Płock
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés