Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Úgy néz ki, az lesz Szabó Bálint stratégiája, hogy sokszor emlegeti a szegedi önkormányzatot az eltűnésével kapcsolatban
Szegeden 2021. március 10. 21:24

Úgy néz ki, az lesz Szabó Bálint stratégiája, hogy sokszor emlegeti a szegedi önkormányzatot az eltűnésével kapcsolatban

Azt állítja, heten elrabolták, és a makói tanyavilágban a cipőfűzőjénél fogva kikötötték egy villanyoszlophoz, miközben egy égő szalmabálán feküdt. A történet elmesélése közben sokszor kimondja, hogy szegedi önkormányzat.

Hirdetés

Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő a Fidesz-közeli Karc FM Hangoló című műsorában azt mondta:

Különböző ügyek miatt kapott fenyegetést az eltűnése előtt, ezek közül több a szegedi önkormányzathoz kötődik. Mivel ezt az interjú elején és közben is kiemelten hangsúlyozta, úgy tűnik, Szabó így próbálja a szegedi önkormányzatot összefüggésbe hozni az emberrablási ügyével.

Azt is állítja, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság szándékosan „parkoltatta” az ügyet magánál úgy, hogy szerinte „bizonyítottan elfogultak”. Most viszont, hogy az országos rendőr-főkapitány Békés megyébe helyezte át az ügy kivizsgálását, már minden rendben lesz szerinte.

A szegedi önkormányzati képviselő úgy érzékelte, hogy heten vettek részt az elrablásában, és azt mondták neki, éjfélig gyalog érjen Romániába, különben a családjának baja lesz.

Állítja, hogy mindenre emlékszik február 15-éről. Két embert száz százalékosan felismert, róluk pontos személyleírást adott, a maradék öt embert is felismerné legalább a hangjuk alapján.

Szabó Bálint nehezményezi, hogy a rendőrök először a felesége esetleges érintettségét zárták ki a nyomozás elején, majd azt is ellenőrizték, hogy közösen megrendezett emberrablásról van-e szó.

A képviselő azt is elmondta a kormányközeli Karc FM-nek, hogy mindenkit feljelentett rágalmazásért, aki azt állította, hogy a makói pszichiátrián is megfordult eltűnése után, mert papírral tudja bizonyítani, hogy nincs pszichiátriai tünete.

Amit az ügyről korábban tudni lehetett

Szabó – aki korábban elismerte, hogy Lázár Jánossal is együtt dolgozik – évek óta minősíthetetlen stílusban vádolja Szeged polgármesterét, többször próbálta súlyos bűncselekményekkel összefüggésbe hozni Botka Lászlót. Szabó állításairól eddig több bírósági ítélet is kimondta, nem igazak. De előfordult az is, hogy nyilvános díszközgyűlést akart megzavarni. Egyik emlékezetes akciója volt, amikor tavaly – életveszélyes módon – megállt az Anna kúti útkereszteződésben autójával, és ott meglehetősen furcsán viselkedett. A jogász végzettségű önkormányzati képviselő tavaly márciusban azt állította, hogy aki nem hord maszkot, az emberölésért is felelős. Az csak egy dolog, hogy a maszkviselés akkor még nem volt kötelező, sokkal szomorúbb, hogy akkor még nagy nehézségek árán és sok pénzért lehetett beszerezni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: eltűnés fideszmédia Karc FM Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés