Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. március 9. 16:47

Díszdiplomás pedagógusok jelentkezését várja az önkormányzat

Hosszú évek óta szép hagyomány, hogy Szeged önkormányzata időről időre köszönti azokat a pedagógusokat, akik évtizedekkel ezelőtt vehették át diplomájukat. Most leendő díszdiplomások – akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 évvel ezelőtt kapták óvónői, tanítói, tanári oklevelüket – jelentkezését várják.

Hirdetés

Szeged önkormányzata várja azon szegedi állandó lakóhellyel rendelkező, nyugdíjas pedagógusok jelentkezését, akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 évvel ezelőtt kapták óvónői, tanítói, tanári oklevelüket.

Az önkormányzat az arany, gyémánt, vas, rubin, gránit díszoklevél adományozásához a jelentkezők kérelmét felterjeszti az illetékes felsőoktatási intézményhez.

A kérelem benyújtásának határideje: március 19.

Az aranyoklevél várományosának – aki oklevelét 50 évvel ezelőtt, 1971-ben vette át – kérelméhez a további dokumentumok beadása is szükséges:

  • szakmai önéletrajz (kb. egy oldal),
  • oklevél fénymásolata,
  • utolsó munkahely támogató nyilatkozata.

A gyémánt, vas, rubin és gránit diploma kérelemhez az önéletrajz mellé a korábbi díszoklevél másolata csatolandó.

A felsőoktatási intézmény, vagy jogutóda a kérelmet a fenti dokumentumok megléte esetén fogadja, és dönt a díszoklevél adományozásáról.

Az érintettek felvilágosítást kérhetnek a Polgármesteri Hivatal Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályán, a Széchenyi tér 10. alatt, vagy 62/564-179-es szegedi telefonszámon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: díszdiploma évforduló jelentkezés önkormányzat pedagógus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés