Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. március 9. 10:46 Forrás: pickhandball.hu

Újra elkapta a koronavírust Bodó Ricsi

Bodó Richárdnak a válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív lett. A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek.

Hirdetés

A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténban van.

Bodó Richárd a csapat honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy nagyon szomorú és csalódott a történtek miatt. „Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában játszottam, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bodó Richárd férfi kézilabda koronavírus MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés