Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Végre világosan kiderült, mi kell ahhoz, hogy egy ellenzéki város pénzt kapjon a kormánytól! Hát az, hogy a városvezetés ne kritizálja a kormányt!
Túl a városon 2021. március 7. 19:58

Végre világosan kiderült, mi kell ahhoz, hogy egy ellenzéki város pénzt kapjon a kormánytól! Hát az, hogy a városvezetés ne kritizálja a kormányt!

Amit eddig is mindenki sejtett (tudott), azt most egy fideszes frakcióvezető belemondta a kamerába.

Hirdetés

A jászberényi képviselőtestület Fidesz-frakciójának vezetője, Tamás Zoltán besétált a helyi tévébe, és rezzenéstelen arccal elmondta, hogy ha a város ellenzéki polgármestere, Budai Lóránt azt akarja, hogy a város pénzt kapjon a kormánytól, akkor ahhoz legelőször is az kell, hogy leálljanak a kormány kritizálásával, szúrta ki a 444.

„Úgy kellene kommunikálni, hogy addig amíg pénzt kérünk, és mondom, ezt más városok vezetői így csinálják, addig, amíg szeretnénk pénzt kérni a kormánytól, szeretnénk támogatásokat kérni, szeretnénk engedményeket kérni, addig a negatív kampánnyal és a kormány szidásával, képviselő úr állandó negatív színben való feltüntetésével álljunk le. És akkor írjunk pozitív levelet, írjunk együtt olyan megkereséseket, amelyeket kellene a város érdekében”

– mondta a Tamás Zoltán, a ki a „képviselő úr” alatt Pócs János fideszes országgyűlési képviselőre gondolt.

A 444-nek videója is van erről, amit mi is ideteszünk, hiszen fontos dokumentum.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: állami támogatás ellenzék Fidesz Jászberény képviselő kormány önkormányzat Orbán-kormány országgyűlési képviselő támogatás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés