Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Értékes egy pontot hozott el Győrből a püspöki csapat, a többit rögtön el is felejthetjük: Gyirmót FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0
Ziccer 2021. március 7. 16:48

Értékes egy pontot hozott el Győrből a püspöki csapat, a többit rögtön el is felejthetjük: Gyirmót FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0

A harmadik helyezett ellen játszottak döntetlent a szegediek.

Hirdetés

Gyirmót FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0
Merkantil Bank Liga NB II. 28. forduló, Győr, ALCUFER Stadion, vezette: Szőts Gergely, asszisztensek: Kiss Balázs, Kovács II Gábor.
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi – Nagy, Széles, Major, Simon A., Hajdú, Lencse (Herjeczki, 86.), Vass, Hudák (Karacs, 89.), Radics (Heffer, 64.), Kirják. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejović, Germán (Grumić, 81.), Gajdos (Kóródi, 70.), Dobos (Gréczi, 81.), Mohl, Varga Sz., Simon Á. (Oláh, 88.), Jovanović. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Sárga lap: Varga Sz. (28.), Nagy (80.), Ódor (84.), Varga B. (92.).

Győrben lépett pályára vasárnap délután a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Gyirmót FC Győr ellen. Az első félidőben nem esett gól és túl sok helyzet sem volt, a szünetben egyik csapat sem cserélt, hogy aztán a második félidőben se sikerüljön gól lőniük. A bajnokság harmadik helyezettje ellen ez egy egészen jó eredmény szegedi részről, a győriek nyilván elégedetlenek a döntetlennel.

„Nem gondolom, hogy ez az a mérkőzés lesz, amit majd unokáinknak fogunk mesélni, hogy milyen jó, hogy láttuk, de könyveljük el, hogy egy ponttal gyarapodott a Szeged. Jövő héten pedig majd a DEAC otthonában lehet szaporítani az egységek számát”

– ezt mondta a kommentátor a mérkőzés végén a Sportstream Livestream YouTube-csatornán, hol élőben lehetett nézni a meccset, és ezzel nagyjából mindent el is mondott a találkozóról.

Aki ennek ellenére mégis kedvet érez megnézni a találkozót, az az alábbiakban teheti ezt meg. (A videó közepén az az esetleges labdarugdosgatás a félidő, nem a meccs, ha valaki esetleg nem venné észre a különbséget.)

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci Gyirmót FC Győr labdarúgás Szeged-Csanád Grosics Akadémia zárt kapus mérkőzés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés