Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Kapott értesítést a hétvégi oltáskampányra? Menjen el! Beoltják annak ellenére, hogy eredetileg lemondták!
Túl a városon 2021. március 6. 18:24 Forrás: HVG

Kapott értesítést a hétvégi oltáskampányra? Menjen el! Beoltják annak ellenére, hogy eredetileg lemondták!

Az AstraZeneca védőoltások megérkeztek az oltópontokra – erősítette meg a HVG-nek az operatív törzs. Azaz, ha odamegy, van időpontja erre a hétvégére, akkor elvileg beoltják.

Hirdetés

Hetvennégyezer krónikus beteget oltottak volna be ezen a hétvégén az AstraZeneca védőoltással – eredetileg. Csakhogy jött a hétvége, és a csütörtöki Kormányinfó óta valahogy semmi nem működik a kormánynak. Sms-t küldtek, hogy lehet menni, de olyanok is kaptak, akiket már beoltottak, vagy teljesen más településre kellett volna menniük oltakozni.

Éppen ezért az operatív törzs pénteki adásában lefújták a hétvégére tervezett kampányoltást. Ennek volt az előszele, hogy Orbán Viktor azt mondta a Kossuth Rádióban, majd Müller Cecília bemondja azt a telefonszámot, amin lehet érdeklődni. Ezt végül Müller Cecília elfeledte megtenni.

Majd kiderült, a 1818-as mindenre jó telefonszám az, amit hívni kell.

És akkor most azt írnám, jöjjön a slusszpoén, de pártunk és kormányunk negyvennyolc órás teljesítményét figyelve ezt még dőreség lenne kijelenteni. Szóval:

az operatív törzs a HVG-nek megerősítette, az oltópontokon ott az AstraZeneca-vakcina, „aki megjelent és jogosult az oltásra, az meg is kapta.”

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: AstraZeneca HVG járvány koronavírus pandémia vakcina védőoltás világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés