Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. március 6. 16:13

Hahó, Orbán! Mondj már valamit a facebookosoknak! – Garai Szakács László jegyzete

Lassan eljutunk a Hahó, Öcsi! -szinthez: Vakcinainfó Extra indult a miniszterelnök Facebook-oldalán. Az első üdvözlővideó az oltakozás fontosságáról szólt, a két napja tart szánalmas teljesítményről nem.

Hirdetés

„Az életünket most két párhuzamos folyamat határozza meg!” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Vakcinainfó Extra első részében.

Nem is tudom, mikor mondott utoljára ekkora bölcsességet, igazat Orbán Viktor. Ugyanis az életünket az elmúlt tizenegy évben már két párhuzamos folyamat határozza, határozta meg:

  • a magyar valóság, a szürke hétköznapok örökös küzdelme,
  • és a fideszes álomvilág, ahol azon kevesek élnek, akik 2010 óta ott rajonganak a kormányzópárt körül – valmailyen formában.

Ám a miniszterelnök valójában nem erről beszél. Az oltakozásra hívja fel mindenki figyelmét.

„Tömegesen oltjuk azokat, akik a vírus ellen vakcinát kértek” – hangzik el a videóban.

Miniszterelnök úr! Mi van azokkal, akiket ezen a szombaton kellett volna tömegesen beoltani, de képtelenek voltak megszervezni az oltásukat? Ők „regisztráltak és a vírus ellen vakcinát kértek”.

 

„A célegyenesben vagyunk!” – mondja Orbán Viktor.

Miniszterelnök úr! Segítek, mert segítségre szorul.

Kommunikálják úgy a vírus elleni küzdelmet, mintha száz méteres síkfutás lenne! Az elejétől a végéig a célegyenesben zajlik!

Az kétségtelen, hogy nincs annál fontosabb, hogy minél hamarabb mindenkit beoltsanak, lehetőleg olyan védőoltással, amit széles körben elfogadnak, és a széles kör itt most nem Kínát, vagy Oroszországot jelenti elsősorban. Ezt a dolgot kellene a lehető legjobban megszervezni. De erre Orbán Viktor és a körülötte dolgozók képtelenek. Péntek óta teljesen egyértelmű, nem tudják megszervezni, nem tudják megcsinálni, egyáltalán, fogalmuk sincs arról, mit kellene valójában csinálni.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Garai Szakács László járvány jegyzet koronavírus Orbán Viktor pandémia vakcina védőoltás vélemény világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés