Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. március 5. 20:26

Két győzelemmel kezdte a bajnokságot a Tisza Squash SE

A kétszeres bajnok Tisza Squash SE két nyert meccsel, a Szeged Squash SE egy sikerrel és egy vereséggel kezdte az első osztályú nyílt csapatbajnokságot. A fallabdázók eseményének egyik helyszíne a Squash Club Szabadidőközpont volt.

Hirdetés

A szokásosnál később, február utolsó hétvégéjén kezdődött meg az első osztályú nyílt csapatbajnokság a fallabdázóknál, ennek oka természetesen a koronavírus-járvány volt. A biztonsági előírások miatt két részre bontották a mezőnyt, a két szegedi együttes a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban lépett pályára.

A kétszeres bajnok Tisza Squash SE (Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Vas Máté, Kiss Dániel, Benedek Kristóf, Hódi György) kiváló teljesítménnyel és két győzelemmel kezdett. A Csé-Team ellen simán, 4–0-ra diadalmaskodtak, mindössze két szettet veszítve, a Squashberek SE-t pedig hatalmas csatában, 2–2 után, jobb szettaránnyal múlták felül. Ez utóbbi azért nagy tett, mert a tatabányaiaknál szerepel az ország legjobb férfi és női játékosa, Farkas Balázs és Chukwu Hannah is.

Nagyon készültünk az első hazai fordulóra. Sajnos nézők nem lehettek, hiányoltuk is őket, hiszen Szegeden mindig emlékezetes szurkolást kapunk. Ennek ellenére sikerült legyőznünk a bajnokság egyik legerősebb csapatát, amit a csapategységünknek köszönhetünk – értékelt Hoffmann Péter, aki játékosként és szervezőként is aktív szereplő volt a hétvégén.

Meccset nyert a Szeged Squash SE is, a Csé-Team ellen 3–1-re győztek, míg a tatabányaiak ellen ugyanilyen különbséggel kaptak ki.

Országos fallabda csapatbajnokság, I. osztály, 1. forduló, a szegedi csapatok eredményei: Tisza Squash SE–Csé-Team 4–0, Tisza Squash SE– Squashberek SE 2–2 (7:6), Szeged Squash SE–Csé-Team 3–1, Szeged Squash SE–Squashberek SE 1–3.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fallabda országos bajnokság squash Szeged Squash SE Tisza Squash SE
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés