Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Müller Cecília a miniszterelnök ígérete ellenére sem árulta el, milyen telefonszámon lehet érdeklődni az oltásokról
Túl a városon 2021. március 5. 17:50

Müller Cecília a miniszterelnök ígérete ellenére sem árulta el, milyen telefonszámon lehet érdeklődni az oltásokról

A vakcina-forródrót rejtélyes telefonszámát Orbán Viktor után Müller Cecília is elfelejtette. Folytatódik a hétvégi oltási kampánnyal kapcsolatban kialakult káosz.

Hirdetés

A miniszterelnök a reggeli rádióinterjújában ígérte meg, hogy aki problémát tapasztal az oltási kampány lebonyolítása során, annak egy központi telefonszámot kell majd felhívnia és ott segítenek neki. A riporter kérésére azt mondta, nincs nála ez a szám, így abban maradtak, majd Müller Cecília elmondja az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján – írja a 444.

Mint kiderült, a hétvégi oltások megszervezésével olyan súlyos technikai problémák voltak, hogy végül a kormánynak teljes egészébe le kellett fújnia a tervet.

Sokan a lakóhelyüktől több száz kilométerre lévő oltópontra kaptak behívót, másoknak pedig annak ellenére is küldtek ki sms-t, hogy már korábban be lettek oltva. Nyilvánvalóan számos kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy miért maradt el 74 ezer ember beoltása most hétvégén és mi lesz azokkal, akiket már kiértesítettek.

Müller Cecília azonban a miniszterelnöki ígéret ellenére sem árulta az új vakcina-forródrót telefonszámát – erről az Operatív törzs ülésén egész egyszerűen szó sem esett.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járványkezelés koronavírus-elleni oltás Müller Cecília oltás operatív törzs Orbán Viktor telefon vakcina
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés