Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Oltási igazolvánnyal lehetne majd fesztiválozni? Megálltak a vásárhelyi ingyenbuszok; kisfilm készül Szegedről – Szegedi Híradó, 2021. március 4-én!
Szegeden 2021. március 4. 19:28 Forrás: Szeged Televízió

Oltási igazolvánnyal lehetne majd fesztiválozni? Megálltak a vásárhelyi ingyenbuszok; kisfilm készül Szegedről – Szegedi Híradó, 2021. március 4-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • A Balaton Sound rendezését Zamárdi polgármestere oltási igazolvány feltételéhez kötné. A Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője szerint nem egyszerű eldöntendő kérdés, hogy oltási igazolványhoz kötik-e részvételt vagy sem. A Magyar Fesztiválok Szövetségének elnöke szerint minden lehetőséget meg kell vizsgálni.
  • Elvették az ingyenes buszozás lehetőségét a vásárhelyiektől. Jovány Gyula buszai három napig közlekedhettek a városban. A vállalkozó szerda este 19 óra után értesült arról, hogy a kormányhivatal három hónapra visszavonta személyszállítási engedélyét, így csütörtökön már nem indulhattak el a járatok. Jovány Gyula azt mondja, hogy – a Kormányhivatal állításával ellentétben – nem használta engedély nélkül a buszokat, a döntés ellen fellebbezést nyújtottak be.
  • Húsz perces kisfilmet forgatott Szegedről egy budapesti televíziós stáb. Az M1-nek dolgoztak, ezúttal nem az egyetem, a város vagy a nagy cégek vezetőit, netán várostörténészeket kerestek meg, inkább kissé alulnézetből akarták megragadni Szeged hangulatát.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés