Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Drogdílereket fogott el a rendőrség, Hódmezővásárhelyen, Szentesen és Csongrádon árulták a kristályt
Kék hírek 2021. március 4. 08:55

Drogdílereket fogott el a rendőrség, Hódmezővásárhelyen, Szentesen és Csongrádon árulták a kristályt

Hat férfit és két nőt vettek őrizetbe.

Hirdetés

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen, aki a gyanú szerint Csongrádon, Szentesen és Hódmezővásárhelyen is árulta a kristály nevű szert – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrök kedden és szerdán vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük az élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább. A csongrádi férfit két ismerőse is segítette ebben, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut.

A rendőrök a csoport tagjainak otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le. A hat férfi és két nő ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság drog elfogás Hódmezővásárhely kábítószer kábítószerkereskedő rendőrség Szentes
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés