Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Mozizgatunk: Fagypont alatt még felperzselt földön sem lesz a fehér tigrisből dinoszaurusz
Művház 2021. március 3. 21:30

Mozizgatunk: Fagypont alatt még felperzselt földön sem lesz a fehér tigrisből dinoszaurusz

Heti filmes okoskodásunkban megint egy sor filmről mondjuk meg a magunkét.

Hirdetés

Golden Globe-díjátadóval kezdődött a hét, amit Gedzo jól meg is nézett, úgyhogy megbeszéljük, milyen volt, és ki mit nyert vagy nem nyert a jelöltek közül, minek örülünk, és mit nem értünk.

Szintén Gedzo a minden adásban visszatérő százas listáról megnézte a Jurassic Parkot, ami Steven Spielberg egész biztosan legrosszabb, de filmtörténetileg mégis jelentős filmje, erről is beszélgetünk.

Aztán szóba kerül még Denis Villeneuve 2010-es Felperzselt föld című remek filmje, amit csak ajánlani tudunk, és a Fagypont alatt című spanyol film is, amit pedig a Mozizgatunk Facebook-csoportban javasolt nekünk megnézésre egy hallgatónk, aki pont Spanyolországból hallgat bennünket rendszeresen. Őt innen is üdvözöljük, és amúgy ezúton is jelezzük, hogy ilyet is lehet, ott a csoport, lehet ötleteket, véleményeket, tulajdonképpen bármit írni. Aki gondolja, azt is elmondhatja, miért hagyjuk abba az egészet.

Mozizgatunk · Harmadik évad - Kilencedik rész · 2021.03.03.

Az adás vezérfilmje pedig Ramin Bahrani A Fehér Tigris című filmje, ami egy nyomorból felemelkedő indiai fiú cseppet sem szívderítő, de több szempontból is elgondolkodtató története, és ami a Gettómilliomos óta az első olyan India-film, ami komolyabb nemzetközi figyelemre számíthat, mégsem egy újabb Gettómilliomosról van szó.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film Hollywood India mozi mozizgatunk mozizgatunk podcast podcast Gedzo Kovács M. Norbert Steven Spielberg
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés