Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Nem utazik Párizsba a MOL-Pick Szeged: a PSG elleni meccsüket is törölte az EHF
Ziccer 2021. március 2. 20:25

Nem utazik Párizsba a MOL-Pick Szeged: a PSG elleni meccsüket is törölte az EHF

A szegedi csapatnak már a múlt hétvégi meccsét is törölte az európai szövetség. A két pontot ezúttal is az ellenfél kapta.

Hirdetés

Nemrég ez a rövid poszt jelent meg a MOL-Pick Szeged Facebook-oldalán:

„Az Európai Kézilabda Szövetség mai döntése értelmében a március 4-ére kiírt PSG Handball – MOL-PICK Szeged mérkőzést törölte, annak két pontját pedig a hazai csapatnak ítélte. Csapatunk így nem utazik Párizsba. A következő meccsünket március 7-én, Balatonfüreden játsszuk.”

A csapatnak már vasárnap is elmaradt egy BL-meccse, akkor a Flensburg ellen játszottak volna hazai pályán, viszont Juan Carlos Pastor vezetőedzőnek (akit a csapat hétvégi Facebook-posztjában még csak mint a stáb „egyik tagja” említettek) pozitív lett a koronavírus-tesztje. A klub erről értesítette az Európai Kézilabda Szövetséget (EHF), ami törölte a meccset, és a győzelemért járó két pontot a Flensburgnak adta. A MOL-Pick Szeged szintén a hétvégén és szintén a Facebookon ezzel kapcsolatosan annyit jegyzet meg, hogy a csapat „a mérkőzés megrendezésére és lejátszására készen állt.”

A PSG elleni csütörtöki meccs valószínűleg szintén Juan Carlos Pastor megbetegedése miatt marad el.

Szűcs Ernő Péter szerint egy ötletbörzéhez hasonlít az EHF a pandémia kezelését illetően.

A MOL-Pick Szeged igazgatósági elnöke erről még hétfő este beszélt a Szeged Televízió Aréna című sportműsorában a többi között a Flensburg-meccs törlésének körülményei kapcsán. A beszélgetés itt látható:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: covid-19 férfi kézilabda fertőzés járvány kézilabda koronavírus MOL-Pick Szeged Paris Saint-Germain PSG vírus EHF Európai Kézilabda Szövetség Juan Carlos Pastor Szűcs Ernő Péter SG Flensburg-Handewitt
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés