Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szegeden zsarolásról beszélnek az orvosok, az iskolák bezárását követelik a pedagógusok, a vakcinaigazolással is külön utakon jár a magyar kormány – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. március 2. 17:53 Forrás: Szeged Televízió

Szegeden zsarolásról beszélnek az orvosok, az iskolák bezárását követelik a pedagógusok, a vakcinaigazolással is külön utakon jár a magyar kormány – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Újra kedd, úgyhogy újra Téma a Szeged Televízió műsorán, a mai adásban ezek a témák:

  • 5500 orvos nem volt hajlandó aláírni az új szerződését, aminek hétfő éjfél volt a határideje. Az országos kórház- főigazgató szerint ez hatalmas eredmény. De mi van a háttérben? Szegeden például zsarolásról beszélnek az orvosok. Vendég: Tóth Judit Mária, a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke.
  • Az iskolák azonnal bezárását követelik a pedagógus-szakszervezetek a tomboló járvány miatt. Pár napja már a népegészségügyi központ járványügyi osztályvezetője is ennek lehetőségét vetette fel, mindeközben azonban nem történik semmi. Miért? Vendég: Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke.
  • Kétsebességes Európa, csak épp most abból a szempontból, hogy lesznek akik utazhatnak és lesznek, akik nem? Mekkora veszélyt jelen, hogy a magyar kormány nem írja bele a vakcinagazolásba, hogy ki milyen oltást kapott? Vendég: Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője.

Az adás a tévén kívül élőben nézhető a Szeged TV és a Szeged.hu Facebook-oldalain, valamint itt, ebben a cikkben is. Az adás után pedig ezeken a felületeken természetesen bármikor vissza is nézhető.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit covid-19 egészségügy egészségügyi szolgálati jogviszony hírháttér műsor járvány járványkezelés koronavírus Magyar Orvosok Szakszervezete oltás oltási igazolvány oltóanyag Orbán-kormány orvos orvosbér Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szakszervezet Szeged Televízió Téma tévé tv Ujhelyi István vakcina védettséget igazoló okmány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés