Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Felcsúti per: így számoltatná el a kormánypárti oligarchákat a Momentum, ha megnyeri az ellenzéki összefogás a választást
Túl a városon 2021. február 28. 13:42

Felcsúti per: így számoltatná el a kormánypárti oligarchákat a Momentum, ha megnyeri az ellenzéki összefogás a választást

A párt pontosan rögzíti, hogy mit tervez a Fidesz leváltása utáni első 3, 30 és 300 napra. Ezt mutatták be.

Hirdetés

Felülvizsgálja a kiemelt közbeszerzéseket is a Momentum. Előveszik és kivizsgálják a közbeszerzéseket.

– Büntethetővé tesszük a hamis vagyonbevallásokat – ezt már Ilyés Márton mondta, aki arról is beszélt, norvég mintára kereshetők lesznek a politikusi adóbevallások.

– Ha drogbárókat is le lehet kapcsolni, Mészárost is sikerülni fog – mondta Szigeti Flóra.

A jogász arról is beszélt, mindent nyilvánossá tesznek, véget vetnek a titkolózásnak. Jegyzőkönyvezni fogják a kormányüléseket. „Nincs takargatnivalónk a jövőnk elől.”

– A választások után elindítjuk a felcsúti pert. A vádlottak padján a maffiaállam fő bűnösei ülnek – mondta Fekete-Győr András, aki garantálja, pontosan követni lehet majd, mit csinál a kormány. Ezután Szigeti Flóra jogász vette át a szót. – Nem pártkatonákat, szakembereket ültetünk a pozíciókba.

– Meg kell lépni a Fidesz felelősségrevonását az első három napban – mondta Fekete-Győr András. Nem lesz elhúzódó koalíciós alku, jelentette ki.

Szigeti Flóra jogász és Ilyés Márton közgazdász segítségével mutatja be a Momentum miniszterelnök-jelöltje az Új Rendszerváltás Programját, amelyet „lerakunk az ellenzéki összefogás asztalára”.

A felelősségrevonás mellett, tisztességes, szabad, európai jogállamot kell építeni – jelentette ki Fekete-Győr András, aki azt mondta, készül a Fidesz arra, hogy külföldre menekítsék a vagyonokat, és ő maguk is külföldre menekülnek.

Ide kattintva megnézheti, hogyan mutatták be az Új Rendszerváltás Programját Fekete Győr András vezetésével.

 

Korábban írtuk:

Ez az első egészen konkrét kormányprogram-jellegű terv.

„Kész tervünk van arra, hogyan fogjuk jogállami eszközökkel, gyorsan és hatékonyan elszámoltatni a felelősöket, megakadályozni az ellopott vagyonok és a bűnözők kimenekítését, és visszaszerezni Magyarországot a hétköznapi embereknek.”

A Facebookon Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, valamint a párt jogi és gazdasági szakértői vázolják az Új Rendszerváltás Programját, kezdés délután kettőkor.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fekete-Győr András Momentum választás 2022 miniszterelnök-jelölt Új Rendszerváltás Programja
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés