Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Nem lehetett legyőzni a Dujsebajeveket: MOL-Pick Szeged–Łomza Vive Kielce 26–30 (14–14)
Ziccer 2021. február 25. 20:16

Nem lehetett legyőzni a Dujsebajeveket: MOL-Pick Szeged–Łomza Vive Kielce 26–30 (14–14)

Képriport
A hajrá kezdetén volt egy jó öt perc, amiben a maga javára tudta fordítani a meccset a Kielce. Ennyi elég volt nekik a győzelemhez.

Hirdetés

MOL-Pick Szeged–Łomza Vive Kielce 26–30 (14–14)
Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Liga, 12. forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Nenad Nikolić, Dušan Stojković (szerbek).
MOL-Pick Szeged: Alilović, Mikler – Källman, Bodó 2, Cañellas 3, Henigman, Gaber 5, Radivojević 4(2), Šoštarić 4(3), Bombač 2, Zsitnyikov 2, Kašpárek 1, Rosta 2, Straňovský 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Łomza Vive Kielce: Kornecki, Wolff – Vujović, Olejniczak 3, Sićko 4, A. Dujsebajev 8, D. Dujsebajev, Tournat 3, Karačić 4, Kulesh, Moryto 3(2), Surgiel, Kaczor, Gębala, Karalek 5. Vezetőedző: Talant Dujsebajev.
Hétméteres: 5/5, illetve 3/2.
Kiállítás: 4 perc, illetve 6 perc.

Szépen hullámzott az első félidő, felváltva vezettek a csapatok, de elhúzni egyikük sem tudott a másiktól. Fontos volt, hogy sokkal nagyobb hatékonysággal lőttek a kékek, mint a lengyelek, Radivojević berakta a heteseket, és végig szabályosan védekeztek a srácok, nem volt egy kiállítás sem az első félidőben szegedi oldalon. Az viszont egyáltalán nem látszott a Kielcén, mitől is vezetik ezt a csoportot, egyelőre...

Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat! (fotók: Szabó Luca)

A második játékrész is Gaber-góllal indult, nem nagyon emlékszem ilyesmire, de ez lehet innentől kezdve minden meccsen jó szokás. Majd átvették a vezetést a lengyelek, és rendre Bodóéknak kellett egyenlíteniük egy gólos hátrányból. Ez azért tud fárasztó lenni. A 46. perctől két percen át támadt a Kielce, Mikler sajnos bevédte Alex Dujsebajev lövését, előtt többször is védett a szegedi kapus, kapufákat is lőttek a lengyelek, ott egy kicsit sok volt az a két perc, ráadásul Källmant is leküldték a szerb bírók. Majd megint Alex Dujsebajev lőtt gólt, ekkor úgy tűnt, sok lesz a két gólos vendégelőny.

Ami rögtön három gól lett, megint a gyerek talált be. De visszajöttek a kékek, az egész meccsen pazarul játszó Gaber és Zsitnyikov hozta vissza a csapatot. De csak egy ideig. Jött meg a kis Dujsebajev, és végleg lehűtötte a kedélyeket. Nem kellett volna kikapnia a MOL-Pick Szegednek, sőt, ez egészen sokáig nyerhető(nek tűnő) meccs volt. Kár érte.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda Kielce MOL-Pick Szeged Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés