Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Szegedi orvosokat, ápolókat is jelölhetünk az év kórházi dolgozójának: százmillió forintot osztanak ki a nyertesek között
Túl a városon 2021. február 25. 12:55

Szegedi orvosokat, ápolókat is jelölhetünk az év kórházi dolgozójának: százmillió forintot osztanak ki a nyertesek között

Internetes szavazáson keresik az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját. Bárkik – betegek, hozzátartozók és kollégák is – szavazhatnak arra a 175 kórházi dolgozóra, akik összesen százmillió forintos elismerésben részesülhetnek.

Hirdetés
Hirdetés

A szavazás eredményeként a Duna Bonum Alapítvány által a COVID-ellátásban résztvevő kórházi dolgozók számára felajánlott 100 millió forintból összesen 175 szakember fog az országban elismerésben részesülni márciusban.

Néhány napja már elérhető az a szavazófelület, ahol március 19-ig bárki leadhatja a voksát.

A szavazás során keresik az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját.

A Magyar Kórházszövetség kíváncsian várja, ki lesz az 50 legtöbb szavazatot kapó orvos, 75 szakdolgozó – nővér, asszisztens, műtősnő, műtősfiú, beteghordó –, valamint 50 nem betegágy mellett dolgozó, a kórházak működési hátterét biztosító szakember – többek között pénzügyi munkatárs, munkaügyes, informatikai szakember, takarító vagy karbantartó – akiket a betegek, kollégák vagy hozzátartozók jelölnek az elismerésre.

A voksokat leadni egy Facebook- vagy Google-fiók segítségével lehet. Egy rövid űrlapot kell kitölteni, ezzel pedig benevezni a versenyre egy olyan egészségügyben dolgozót, aki szerintünk a legtöbbet tette a koronavírus elleni küzdelemben.

Akik a legtöbb nevezést kapják, azok részesülhetnek majd a pénzadományban. A szavazatokat a Magyar Kórházszövetség erre az alkalomra létrehozott bizottsága és jogi képviselője számolja össze és hozza majd nyilvánosságra a nyertesek nevét.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: szavazás covid-19 Magyar Kórházszövetség online az év kórházi dolgozója

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés