Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2021. február 25. 08:52

Százmillió forint értékű fűvel bukott le egy szerb férfi Röszkén

A 44 kiló marihuánát egy átalakított autóban találták.

Hirdetés

Mintegy 44 kilogramm, több mint 100 millió forint feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy röszkei ellenőrzésen – tájékoztatott a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága csütörtökön.

Közölték, a pénzügyőröknek feltűnt egy belépésre jelentkező szerb férfi ideges viselkedése, ezért autója tételes vizsgálata mellett döntöttek.

A pénzügyőrök a jármű alvázán és a hátsó üléssornál átalakítás nyomaira bukkantak. Az ülés alatt, textilszőnyeggel letakarva, 46 csomagban, csaknem 44 kilogramm növényi törmelék, a gyorsteszt szerint marihuána került elő.

A pénzügyőrök a több mint 100 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot és a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

A rendőrség azt közölte, hogy az őrizetbe vett 55 éves szerb férfit jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: drog kábítószer kábítószercsempész marihuána NAV NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság Nemzeti Adó- és Vámhivatal Röszke Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lebukás rendőrség
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés