Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 24. 20:01

Szombat, vasárnap: kézművesvásár a Szent István téren idén másodszor!

Hétvégén újra benépesül a víztorony alja. Ha az elsőről lemaradt, akkor azért, ha már két hete is volt, akkor meg azért látogasson el a Szent István térre!

Hirdetés

– Egy éve ilyenkor még nem gondoltuk, hogy a következő, hatalmas érdeklődést kiváltó rendezvényünk nem a májusi borfesztivál, hanem a februári kézművesvásár lesz. A sors úgy hozta, hogy az elmúlt egy évben egyetlen rendezvényünk sem volt, így már nagyon vártuk, hogy ismét megmutathassuk magunkat és valami kikapcsolódási lehetőséget nyújthassunk a szegedieknek – mondta Rácz Attila, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója.

A hideg idő ellenére minden várakozást felülmúlt a fogadtatás, csak pozitív visszajelzéseket kaptak a szervezők a kilátogatóktól és a kereskedőktől is, így nagy lendülettel vágtak bele a hétvégi vásár szervezésébe.

Ismét mintegy ötven kereskedő hozza el a portékáit, finomságait, természetesen lesznek olyanok is, akik két héttel ezelőtt nem tudtak eljönni. Az árusok folyamatosan cserélődnek, akár szombatról vasárnapra is, így érdemes lesz ezen a hétvégén is többször kilátogatni! Lehetetlen lenne felsorolni, hány termékkel készülnek a kiállítók, ha valaki szeretne csemegézni a hétvégi felhozatalból, az a vásár Facebook-oldalán ezt megteheti.

A járványügyi korlátozások miatt a víztorony továbbra sem látogatható, de Rácz Attiláék nagyon bíznak benne, hogy márciusban már feloldják a korlátozásokat, és kinyithat az Öreghölgy is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kézművesvásár Rácz Attila Szegedi Városkép és Piac Kft. Szent István tér víztorony
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés