Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Van, ahol nagyon nem kell a kínai vakcina; két komoly feladat előtt a MOL-Pick Szeged – Szegedi Híradó, 2021. február 24-én!
Szegeden 2021. február 24. 19:02 Forrás: Szeged Televízió

Van, ahol nagyon nem kell a kínai vakcina; két komoly feladat előtt a MOL-Pick Szeged – Szegedi Híradó, 2021. február 24-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Bár a miniszterelnök videóüzetetében nagy napnak nevezte a mait, hiszen megkezdődött az oltás a kínai vakcinával, a házorvosok szerint ezzel az oltóanyaggal kapcsolatban helyenként nagyon-nagy a félelem az emberekben. Szegeden is ma kezdtek el oltani a Sinopharm vakcinájával. Az egyik háziorvos például nyolcvanöt oltóanyagot kapott, de a betegei közül mindössze egyetlen egy ember volt hajlandó ezt elfogadni. Nem mindenhol van azonban ilyen ellenállás, van olyan háziorvos, akinek az összes betege kéri ezt az oltást.
  • Józan ésszel felfoghatatlan, hogy a gyerekekkel foglalkozó szakemberek miért maradnak ki az oltási tervből. A Pedagógusok Szakszervezete ezért minél hamarabb szeretné elérni, hogy a pedagógusok, dajkák, gyermekvédelemben dolgozók is megkapassák a védőoltást. Szükség lenne szerintük a tesztelésére és a legjobb az lenne, ha a gyerekeket is szűrnék.
  • Jó szériában van a MOL-Pick Szeged, a legutóbbi három BL mérkőzését zsinórban megnyerte. A héten két összecsapás vár a kékekre, csütörtökön a csoport élén álló lengyel Kielce, majd pedig a 2014-es BL győztes, Flensburg látogat Szegedre.

És ez még csak három izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés