Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. február 24. 17:06

Maszkszív – Márok Tamás jegyzete


Hirdetés

Öt város polgármestere ült az asztal mögött, mindannyian maszkot viseltek, csak arra az időre vették le, amíg ők beszéltek. Pécs és Szeged első embere – középkorú urak – komoly, elegáns, fekete szövetmaszkot választottak. Gödöllő vezetője civilben doktor, nem lepődtünk hát meg, hogy kék orvosi maszkot húzott. A hódmezővásárhelyi polgármester, az egyik legfiatalabb az asztalnál, világos orr-szájvédőt öltött, amely büszkén hirdette az egyre zsugorodó független magyar sajtó egyik jelképes képviselőjét a Magyar Hangot.

A jobb szélen a legkisebb város elöljárója foglalt helyet, élénk piros színű maszkján hatalmas „Szeretlek Baja”-felirat virított és egy szív. Gondolom, nem egyetlen darab, sokan választják, akik ki akarják mutatni, hogy fontos nekik a közösség, amelyhez tartoznak. Nem különösebben meglepő, hogy ő volt az egyetlen hölgy a társaságban. Nyirati Klára szavak nélkül is pontosan megmutatta nekünk, miért van olyan nagy szükségünk a női energiákra.

Márok Tamás

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Gémesi György járvány jegyzet koronavírus Márki-Zay Péter Márok Tamás maszkviselés Nyirati Klára pandémia Péterffy Attila vélemény világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés