Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma kedden: hosszabbodnak-e a korlátozások? Megszűnhetnek-e Szegeden kórházi osztályok az új szerződések miatt? Modellváltás az SZTE-n fenyegető rektori kommunikációval
Szegeden 2021. február 23. 17:58 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: hosszabbodnak-e a korlátozások? Megszűnhetnek-e Szegeden kórházi osztályok az új szerződések miatt? Modellváltás az SZTE-n fenyegető rektori kommunikációval

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal az MSZP országgyűlési képviselője, a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke, és a Momentum szegedi elnöke a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit.

Hirdetés

Az adás témái:

  • 90 nappal meghosszabbították a veszélyhelyzetet, megint egy fél ország találgatja, hogy ez automatikusan jelenti-e ez a korlátozások meghosszabbítását is. Harangozó Tamással, az MSZP országgyűlési képviselőjével és Kádár András jogász a Téma vendége.
  • Nyíregyházán márciustól megszűnhet a traumatológiai ellátás, mert nem akarják aláírni az orvosok az új szerződésüket. Veszélyben lehet-e bármilyen ellátás máshol is, akár Szegeden? Soós Adriannával, a Független Egészségügyi Szakszervezet elnökével elemezik a helyzetet az adásban.
  • Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora agresszív és fenyegető kommunikációt folytat a modellváltás kapcsán – erről beszélt az egyetem professzora, Szajbély Mihály. Mihálik Edvinnel, a Momentum szegedi elnökével beszélgetnek az egyetemi állapotokról.

Minden kedden és szerdán este Téma címmel hírháttérműsor látható a Szeged Televízióban, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alapítványi egyetem Balogh Judit felsőoktatás Harangozó Tamás Mihálik Edvin Momentum MSZP Rovó László Szajbély Mihály Szeged Televízió Szegedi Tudományegyetem szenátus SZTE Téma Független Egészségügyi Szakszervezet Kádár András Soós Adrianna
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés