Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Tíz percnyi Lokifoci elég volt a debreceni sima győzelemhez: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni VSC 0–5 (0–0)
Ziccer 2021. február 21. 18:52

Tíz percnyi Lokifoci elég volt a debreceni sima győzelemhez: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni VSC 0–5 (0–0)

Semmi nem utalt arra az első félidőben, hogy a második játékrész elején tíz percre összeomlik a püspöki csapat. Hogy aztán már ne is legyen kedve senkinek tovább focizni. Dragan Vukmir még nem nyert meccset szegedi edzőként. De ez még csak a negyedik találkozója volt, azaz nincs még miért izgulnia, úgy sem, hogy a Debrecen erőlködés nélkül verte rommá a csapatát.

Hirdetés

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni VSC 0–5 (0–0)
Merkantil Bank Liga NB II. 25. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Pintér Csaba, asszisztensek: Kis Zoltán, Baghy Csaba.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Bitó (Illés, 67.), Grumić, Moga, Kővári (Ódor, 67.), Oláh (Gajdos, 60.), Varga Sz., Simon (Lestyán, 81.), Kóródi (Dobos, 67.), Gréczi, Jovanović. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Debreceni VSC: Gróf – Kinyik, Pákovics, Ferenczi, Dzsudzsák (Haris, 79.), Pintér (Baráth, 40.), Sós, Poór, Bódi (Bévárdi, 72.), Varga J. (Tischler, a szünetben), Szécsi (Bárány, 79.). Vezetőedzők: Huszti Szabolcs, Toldi Gábor.
Gól: Sós (51.), Baráth (53.), Tischler (60.), Szécsi (78.), Bárány (85.).
Sárga lap: Poór (27.), Kővári (33.), Ferenczi (43.), Grumić (55.), Szécsi (70.), Gréczi (83.).

Íme Dragan Vukmir meccs utáni nyilatkozata. Minden más az interjú után, görgessenek lejjebb is!

* * *

Jó lett volna látni Dzsudzsákot élőben Szegeden játszani, de a koronavírus-járvány miatt csak a YouTube-on keresztül láthattuk. Kiderült, bőven elég volt úgy is. A válogatottsági rekorder ugyanis egyáltalán nem törte össze magát a Szent Gellért Fórumban. Ez persze a püspöki csapatról is sokat elmond, mindenesetre nem volt nagy élmény látni, hogy Dzsudzsák Balázs pont olyan szürke NB II-es játékos volt, mint összes pályára lépett játékostársa.

A 30. percben Bódi indult meg a jobb oldalon, belőtte középre a labdát, Szécsi jobb külsővel Varga Bence kapuja mellé tette a pettyest.

A 47. percben, de még az első félidőben – Pintér cserét hozó sérülése miatt hosszabbított két percet a névrokon sporttárs – Baráth lőtt öt méterrel mellé, de csak azért, mert előtte egy keresztpassznál Dzsudzsák majdnem elesett a labdában, amit aztán elengedett.

Ekkora élmények voltak az első félidőben...

Varga Bence bravúrjával kezdődött a második félidő: a csereként beállt Tischler lőtt; Ferenczi adott be bal oldalról, a cserecsatár az ötösről balról, jobbal próbált kapura tenni a labdát, Varga remekül védett. Az 50. percben Oláht egy kicsit felrúgták a debreceni ötösön, Pintér bíró ennyiért nem ad tizenegyest, mint kiderült. Az ellentámadást Dzsudzsák fejezte be, nagyon mellé-fölé lőtt.

Egy perccel később Sós fejelt a szegedi kapuba, így:

Két perccel később eldőlt a meccs Baráthnak köszönhetően, ekképpen:

A hatvanadik percben a másik cserecsatár, Tischler is szép gólt lőtt, ilyet:

Itt már bíztak abban a monitorok előtt ülő szegedi szurkolók, hogy oké, vége, nem akarnak már focizni a csapatok, de nem így lett.

Szécsi szólózott a 78. percben:

Bárány gurította el a labdát Varga alatt a hajrában, a 85. percben:

A teljes meccset itt nézhetik vissza, a második félidőt igazából elég...

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: DVSC foci labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés