Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Arató Gergely: Választhassunk védőoltást! Veszélyes a vakcinákkal kapcsolatos ellentmondásos kormányzati kommunikáció!
Túl a városon 2021. február 21. 12:24 Forrás: MTI

Arató Gergely: Választhassunk védőoltást! Veszélyes a vakcinákkal kapcsolatos ellentmondásos kormányzati kommunikáció!

A Demokratikus Koalíció petíciót indít a szabad vakcinaválasztásért – jelentette be a párt országgyűlési frakciójának helyettes vezetője.

Hirdetés
Hirdetés

Arató Gergely közölte: azt követelik, hogy mindenki maga dönthesse el, milyen vakcinában bízik, mit adat be magának és ezért senkit ne érjen hátrány.

„Ez azt követően vált szükségessé, hogy a Fidesz az Országgyűlésben elutasította a DK erre vonatkozó törvényjavaslatát.”

Hangsúlyozta, hogy a DK oltáspárti közösség, ám felelősen is gondolkodnak. Ezért nagyon veszélyesnek tartják a vakcinákkal kapcsolatos ellentmondásos kormányzati kommunikációt, ami csökkenti az oltási hajlandóságot. Ez utóbbi folyamat viszont veszélyezteti a normális élet újraindulását.

Az embereknek muszáj tisztán látniuk amit nem segít, hogy a kormány tagjai össze-vissza beszélnek és egymásnak ellentmondó információkat közölnek. „Mi, európai magyarok követeljük”, a kormány tegye lehetővé, hogy az emberek eldönthessék, milyen készítményben bíznak meg – mondta Arató Gergely.

„A 133 bátor ember pedig nyugodtan adassa be magának az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett, ellenőrizetlen kínai vakcinát, ha annyira bíznak benne.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Arató Gergely Demokratikus Koalíció járvány koronavírus pandémia vakcina védőoltás világjárvány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés