Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. február 19. 20:43 Forrás: HVG

Mentális felkészítés: erre is fizetett milliókat éveken át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

És ez a felkészítés még csak nem is Parragh László elnöknek kellett. Bár, ha őt is treníroznák, lehet, nem jutnak eszébe olyan „kiváló gondolatok”, mint tavaly az iparűzési adó kapcsán...

Hirdetés
Hirdetés

Kiadta a HVG-nek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2012-ig visszamenőleg a kétmillió forint fölötti szerződéseit – itt csemegézhet ön is, töltse le a pdf-eket! Ezekből a szerződésekből cikksorozatot készít a lap. Talál közöttük mentális felkészítésről szóló megbízásokat éppúgy, mint infografikák készítéséről szóló megállapodásokat. Több mint 500 millió forintot költöttek reklámkampányokra. Jutott Rogán Antal körének is a miniszter találmányát hasznosító Mobilsign Kft.-nek több mint hétmilliót fizettek elektronikus aláírás bevezetésére.

És ez még csak a lista eleje...

Ne feledje, Parragh László szerint „ha valaki nem tud egy év alatt ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni”. Most legalább megnyugodhat, „jól” használják föl a befizetett ötezrest. Ennek tíz százaléka automatikusan a nagy országos kalapba megy. Ugye, milyen megnyugtató, hogy lehet, pont az ön ötszázasa is kellett egy pazar infografika elkészítéséhez?

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: HVG Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Parragh László

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés