Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: Duda Ernő egy koronavírus elleni szerről, Orosz Anna a nyitásról szóló nemzeti konzultációról; Lovas Judit a nem fizetett hitelekről
Szegeden 2021. február 17. 17:46 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: Duda Ernő egy koronavírus elleni szerről, Orosz Anna a nyitásról szóló nemzeti konzultációról; Lovas Judit a nem fizetett hitelekről

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal a Momentum alelnöke, a legismertebb szegedi virológus és egy pénzügyi szakújságíró a vendégek. Aki kérdez: Balogh Judit.

Hirdetés

Minden kedden és szerdán este Téma címmel hírháttérműsor látható a Szeged Televízióban, közvetlenül a híradó után, 19 óra 30 perctől.

Az adás témái:

  • Fokozatosan vagy egyszerre nyissuk-e újra az országot, jelentsen-e többletjogosultságot az, ha valakinek van oltási igazolványa – többek között erről érdeklődik majd a kormány. Mindez látszatkonzultáció vagy van-e valódi értelme? Erről beszélgetünk Orosz Annával, a Momentum alelnökével.
  • A politikusoknak más védelem jár a koronavírus ellen? Duda Ernő virológus elárulta nekünk, hogy mitől gyógyulhatott ki Trump – kis túlzással percek alatt a koronavírusból. A szerről eddig nem sokat hallottunk, talán azért, mert majdnem 300 ezer forintba kerül belőle egy ampullányi.
  • Az emberek kétharmada nem fizeti hiteleit, él a moratórium meghosszabbított lehetőségeivel is. Milyen kockázatai vannak ennek? Erről beszélgetünk Lovas Judittal, az Énpénzem.hu főszerkesztőjével!

A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget. 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Duda Ernő hírháttér műsor Orosz Anna Szeged Televízió Téma Balogh Judit
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés