Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Magyarország kormánya nemcsak nekünk, magyaroknak, de az Európai Bizottságnak is hazudik
Szegeden 2021. február 17. 12:52

Magyarország kormánya nemcsak nekünk, magyaroknak, de az Európai Bizottságnak is hazudik

Nagy Sándor, Szeged városfejlesztési alpolgármestere megunta a kormányzati handabandázást, kemény Facebook-posztban írja le, hol tartanak a tárgyalások a Helyreállítási tervvel kapcsolatosan.

Hirdetés

Spojlerveszély:

sehol nem tartanak.

Ezt igazából eddig is lehetett sejteni, de Nagy Sándor Facebook-posztjából minden egyértelmű. A városfejlesztési alpolgármester egy tavaly decemberi Ágostházy Szabolcs, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár által szignózott levelet osztott meg az oldalán, amit az Innovációs és Technológiai Minisztérium küldött Szegednek, Martonosi Éva jegyzőnek. Innen a szó Nagy Sándoré:

„Napok óta próbálja a Kormány bemutatni, hogy egyeztetett a 6000 milliárdos Helyreállítási terv részleteiről az önkormányzatokkal. (Ez a kötelessége lett volna!) A tervet, ami több száz oldal, saját állításuk szerint már novemberben elküldték az Európai Bizottságnak, majd decemberben publikáltak egy 13 oldalas, érdemi információt nem tartalmazó szöveget »Összefoglaló Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Tervéről« címmel.

Most az alábbi levélre hivatkoznak, hogy ez lett volna az egyeztetés az önkormányzatokkal, de éppen a saját levelük cáfolja, amit állítanak: a levélből is látható módon nem mutatták meg nekünk a tervet, csak az általánosságokat tartalmazó összefoglalót, és azt állítani sem merik, hogy érdemi egyeztetés lett volna.

Szóval, a kormány hazudik, és nem csak nekünk, hanem az Európai Bizottságnak is.”

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alpolgármester helyreállítási alap járvány jegyző koronavírus Martonosi Éva Nagy Sándor pandémia világjárvány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés