Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Zacher Gábor a kínai vakcináról, Cserdiné Németh Angéla az önkormányzatok sarcolásáról, Závecz Tibor: nyerheti az ellenzék a szoros körzeteket – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. február 16. 17:48 Forrás: Szeged Televízió

Zacher Gábor a kínai vakcináról, Cserdiné Németh Angéla az önkormányzatok sarcolásáról, Závecz Tibor: nyerheti az ellenzék a szoros körzeteket – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora most élőben. Aki kérdez: Balogh Judit.

Hirdetés

Az adás témái:

  • Meddig sarcolhatja még a kormány a magyar önkormányzatokat? Miközben Nyugat-Európában – a legtöbb helyen – plusz támogatásokat kapnak a járvány ellen az első vonalban harcoló önkormányzatok, Magyarországon már a 150 milliárd forintot is meghaladja a kormányzati elvonás a szektorban. Vendégünk a stúdióban Cserdiné Németh Angéla, Budapest XV. kerületének polgármestere, aki Botka Lászlóval egyeztetett Szegeden.
  • Néhány szoros választókerületen múlhat a 2022-es országgyűlési választások eredménye, de jelenleg inkább az ellenzék áll nyerésre – állítja a Závecz Research. A kutatóintézet legfrissebb adatai szerint lesz olyan kerület, ahol pár száz szavazat dönthet az ellenzék és a kormánypártok között. Závecz Tiborral beszélgetünk.
  • Megérkezett az 550 ezer adag kínai vakcina Magyarországra, amit az új jogszabályok szerint külügyminiszter jóváhagyással használhatnak a hatóságok. De mi a helyzet a hiányzó dokumentumokkal? Mennyire biztonságos a kínai vakcina és főképp mennyien fogadnák egyáltalán el az oltóanyagot. Zacher Gábor toxikológus korábban úgy fogalmazott még nem oltatná be magát a kínai vakcinával, mert úgy véli, a hatóságok ködösítenek vele kapcsolatosan. Zacher Gáborral beszélgetünk.

A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget. 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit hírháttér műsor kínai vakcina Szeged Televízió Téma Zacher Gábor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés